İçeriğe geç

Çukur 2 Sezon Finalinde Ne Oldu

Çukur 2. sezon finalinde kim öldü?

136 dk. Ringworm’un Yamaç’a Sena’nın ölümüyle ilgili bir ipucu bırakmasıyla Yamaç, Meliha ile karşı karşıya gelecektir. Sedat’ın ölümü ise Çukur’a yepyeni bir düşman kazandıracaktır.

Çukur 2. sezon kimler ölüyor?

Biz Karakuzular’ız. Karakuzular, Celasun ve Akşın’ın düğününde, Vartolu’nun yeni bir hayat kurmak için taşındığı köy evinde ve İdris, Emmi ve Paşa’nın yeni bir Çukur kurmak istediği yerin kahvesinde katliamlar gerçekleştirdiler. Bu katliamlar sonucunda Nedret Koçovalı, Acar Koçovalı, Paşa ve Berber Muhittin öldü.

Çukur finalde ne oluyor?

Ayşe’nin ölümü tüm aileyi etkiledi ama Murtaza bitirdi… Hayatta kalmak için her şeyi yapan adam Murtaza, onu durdurmadığı için pişmanlık duydu ve intihar etti. Söylediği türkü, gözyaşları, yalnızlığı, vedası, her şey bizi yerle bir etti… Son sahneden sonra sosyal medyada en çok konuşulan sahne bu oldu.

Çukur Akın ne zaman ölüyor?

Çukur 4. Sezon 14. Bölüm (106. Bölüm); Babası Selim’i kaybeden Akın, hastane dışında büyük acı çekiyordu.

Yücel kaçıncı bölümde ölüyor?

34. bölümde öldüğü sanılan Yücel, (Tansu Biçer) Akın Koçavalı (Burak Dakak) sayesinde kurtuldu. Yücel’in intikamı sert oldu.

Çukur Sena’yı kim öldürüyor?

Yücel ile anlaşma yapan ve Sena’ya aşık olan Mahsun, Yücel sayesinde deponun yerini öğrenir ve kadınları kurtarır. Sena, ailesine hiçbir şey olmaması karşılığında Mahsun’la birlikte Çukur’dan ayrılır. Yücel, Sena’yı kaçırır, Gül Köşkü denilen bir yere götürür ve su dolu bir cam kaseye kilitler. Sena boğularak ölür.

Medet kaçıncı bölümde ölüyor?

22.sezonun benim bölümümde (Çukur 55.Bölüm); Çeto’ya silah doğrultan Medet, bir keskin nişancı tarafından vurulur. Vartolu, bu atışın Medet’ten geldiğine inansa da Yamaç, sesin silah sesi olmadığını söyler.

Çukur Karakuzular kaçıncı bölümde öldü?

15.sezonun (82.bölüm) bölümünde; Yamaç’ın arabaya atarak öldürdüğünü sandığı Mahsun, bir ay boyunca komada kaldı. Komadan uyandıktan sonra bambaşka birine dönüşen Mahsun, Karakuzular’ın tarih olduğunu söylüyor. Çukur’un unutulmaz galası!30 Aralık 2019

Çukur Vartolu kaçıncı bölümde ölüyor?

Çukur 17. Bölüm: “Vartolu Sadettin öldü!” 19 Şubat 2018

Yamaç nasıl öldü?

Savaştayım / Kamuflajlı & Toygar Işıklı Şahram’ın bitmesiyle Koçovalılar Çukurlular’ı da yanlarına alarak yuvalarına geri döndüler. … Şahram vs. Yamaç Şahram, Yamaç’ın birebir teklifini kabul etti. Şahram mücadeleye iyi başlasa da Yamaç’ın pençesinden kurtulamadı. …

Çukur Nehir kaçıncı bölümde öldü?

| #pit 110. bölüm.

Yamaç kimin oğlu?

sezon. Koçovalı ailesinin en küçük oğludur. Yıllar önce yaşadığı travmatik olayda ailesini kurtaran Yamaç, ailesinden uzakta, geceleri barlarda rock müzik çalarak üniversite hayatını sürdürmektedir.

Karaca kaçıncı bölümde ölüyor?

Bölümde (124. bölüm) Cumali Amca’nın karşısına çıkan Karaca, silahını doğrultup sorguya çekti. Kulkan’la olan konuşmasını gördüğünü söyleyen Karaca, Cumali Amca’yı ölümle tehdit etti. Karaca, Cumali Amca’nın saldırısının ardından son nefesini verdi.

Çukur Saadet kaçıncı bölümde kurtuldu?

Saadet, Vartolu’yu yıllar sonra gördü – Çukur 13. Bölüm – YouTube.

Akın Koçovalı kaçıncı bölümde öldü?

Bölüm.

Çukurda kim öldü?

Dizide konuk oyuncu olarak yer alan Sarp Akkaya’nın canlandırdığı, amcanın son kozu Şahram hayatını kaybetti. Çukur’un son bölümünde Cumali, Ayşe’nin cesedini Çukur’dan alarak Akın ve diğer Koçovalılara getirdi. Akın annesini görünce gözyaşlarına boğulurken, Cumali bekleme zamanının geldiğini söyledi.

Çukur Aliço ölüyor mu?

Çukur dizisinde Aliço öldü mü? Yücel, Aliço’yu öldüremeyecek.

İdris hangi bölümde öldü?

Çukur 68. Bölüm: “İdris Koçovalı öldü!” 16 Eylül 2019

Çukur Sena hangi sezonda öldü?

Çukur 2. Sezon 27. Bölüm – Çukur, Sena’ya veda ediyor – YouTube.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir