İçeriğe geç

İNternet Alt Yapı Hangi Bakanlığa Bağlı

İnternet altyapısına hangi bakanlık bakıyor?

Bu sitede yer alan hizmetler Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından e-Devlet Kapısı altyapısı aracılığıyla sağlanmaktadır.

İnternet altyapısı hangi kuruma bağlıdır?

Ulaştırma, Altyapı ve İnternet Bakanlığı.

İnternet altyapı şikayeti nereye yapılır?

Türk Telekom Altyapı Hasar İhbar Hattı “08003140003” numarasıyla kullanıma açıldı.

Altyapı sorunu için nereye başvurulur?

Sorguladığınız adreste veya binada internet olmayabilir. Bunun gerçekleşmesi için, yerleşik operatör veya bir internet sağlayıcısının altyapıyı adresinize teslim etmesi gerekir. Adresinize veya binanıza internet altyapısı sağlamak için Türk Telekom Yönetimi’ne başvuruda bulunmanız gerekir.

İnternet altyapısından kim sorumlu?

Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren, ulaştırma ve altyapı işlerinden sorumlu bakanlıktır.

İnternetle hangi bakanlık ilgilenir?

Kurumun bağlı olduğu bakanlık Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’dır. 5018 sayılı Kanun’da düzenleyici ve denetleyici makamlardan biri olan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, 5809 sayılı elektronik haberleşme alanında denetim, düzenleme, koordinasyon ve kontrol sağlamaktadır.

Altyapı yok internet nasıl alabilirim?

Bazı bölgelerde internet altyapısı yoktur veya sınırlı bir altyapı vardır. Bu bölgelere erişim Airfiber üzerinden sağlanır. Aynı zamanda ağ bağlantısı için kablo ve konnektör gerekmez. AtlantisNet olarak yaşadığınız yerde internet altyapısı olmasa bile hızlı ve güvenilir bir şekilde erişebilirsiniz.

Altyapı kimin sorumluluğunda?

MADDE 5 – (1) Belediye Altyapı Koordinasyon Merkezi ve Ulaştırma Koordinasyon Merkezi, Belediye Başkanına bağlıdır. Başkan, bu görevi bizzat veya görevlendireceği bir kişi aracılığıyla yürütür.

İnternet şikayetleri hangi bakanlığa bağlıdır?

Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü | T.C. Ticaret Bakanlığı, 17 Mart 2023

Türk Telekom altyapı yok ne yapmalıyım?

Türk Telekom Ev İnternet hizmetinden faydalanmak için altyapınız yoksa Türk Telekom ofislerimize ve şubelerimize gelerek tarifelere geçiş yapabilirsiniz.

Cimere Türk Telekom şikayet edilir mi?

Türk Telekom hakkında CİMER’e şikayette bulunmak istiyorsanız, şikayetinizi CİMER’in web sitesi üzerinden veya CİMER’in mobil uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. Türk Telekom hakkında CİMER’de hangi bakanlığa şikayette bulunulmalıdır?23 Kasım 2018

BTK şikayet edince ne olur?

Şikayetiniz, hizmeti aldığınız satıcı/sağlayıcı tarafından Tüketici Şikayet Yönetim Sistemi (BTK) üzerinden 10 iş günü içerisinde cevaplandırılacaktır. Verilen cevapla sorun çözülemezse tüketici 10 gün içerisinde işletme çözümüne itiraz edebilir.

Türk Telekom hangi bakanlığa bağlıdır?

Türk Telekom hisselerinin yüzde 60’ı Türkiye Varlık Fonu’na, yüzde 25’i ise Türkiye Cumhuriyeti Maliye ve Hazine Bakanlığı’na aittir. Hisselerin kalan yüzde 15’i halka arz edilmiştir. Türk Telekom hisseleri Mayıs 2008’den bu yana Borsa İstanbul’da (BIST) işlem görmektedir.

Fiber altyapı nasıl çektirilir?

Fiber optik altyapı talebi genellikle İnternet sağlayıcınıza bir talep göndererek yapılır. Fiber optik İnternet hizmeti istediğinizi İnternet sağlayıcınızın web sitesi üzerinden veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek belirtebilirsiniz.

Altyapı çalışması ne kadar sürer?

Normalde 15 gün sürecek altyapı çalışması, kazısız teknoloji kullanılarak 1,5 saatte tamamlanıyor. Amacımız bu yöntemi tüm uygun lokasyonlarda kullanmak ve yaymak.

Ev interneti hangi bakanlık?

* Kapsama haritasında kullanılan adres bilgileri İçişleri Bakanlığı’nın Ulusal Adres Veritabanı (UAVT) sisteminden alınmıştır. * Kapsama haritasında yer alan bilgiler yaklaşık değerlerdir.

İnternet şikayetleri hangi bakanlığa bağlıdır?

Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü | T.C. Ticaret Bakanlığı, 17 Mart 2023

İnternet şikayeti cimer hangi bakanlık?

CİMER NEDİR? Anayasa’da güvence altına alınan dilekçe hakkının ve bilgi edinme hakkının kullanılmasını kolaylaştırmak amacıyla oluşturulmuş bir halkla ilişkiler uygulamasıdır. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı sorumluluğunda yürütülmektedir.

Altyapı kimin sorumluluğunda?

MADDE 5 – (1) Belediye Altyapı Koordinasyon Merkezi ve Ulaştırma Koordinasyon Merkezi, Belediye Başkanına bağlıdır. Başkan, bu görevi bizzat veya görevlendireceği bir kişi aracılığıyla yürütür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir